top of page

Facebook Nasıl Çalınır Telefondan Nasıl Başka Hesaba Erişilir?

Facebook günümüzde çoğumuzun kullandığı bir sosyal platform. Fotoğraflar paylaşmak, profilimizi düzenlemek, sayfalara abone olmanın yanında sık sık mesajlaşmaya da yarayan Facebook, birçok kişisel bilgimizi barındırıyor. Başkasının Facebook hesabına girmek de o kişinin kişisel bilgilerine ve mesajlarına erişmemizi sağlıyor. Peki, bunu yapmak istemenin nedenleri ve yöntemleri neler olabilir?


Neden Başkasının Facebook Hesabını Hacklemek İsteriz?

Facebook neleri sevdiğimizi, nerede olduğumuzu, neler konuştuğumuzu, nasıl fotoğraflar çekindiğimizi ve hatta o gün neler yaptığımızı bile insanların kolayca görebileceği bir sosyal platform. Bunları istediğimiz insanlarla paylaşıp geri kalan kişilere gizleyebileceğimizden dolayı başkalarının tüm bilgilerine erişemeyebiliriz.


Başkasının Facebook hesabına erişmek için de birçok neden olabilir üstelik. Örneğin,

  1. Çocuklarınızla ilgilenip kimlerle konuştuğunu öğrenmek ve onları korumak isteme

  2. Yaşlı akraba ve dostları internetteki dolandırıcılar ve kötü niyetli diğer insanlardan korumaya çalışma

  3. Çalışanlarınızın şirkete sadık olduğundan emin olmak isteme

  4. Aldatan eşinizi yakalamaya çalışma

Bu gibi nedenler Facebook nasıl çalınır sorusunun cevabını aramak istememize neden olabilir.

Sizler İçin Bulduğumuz En İyi 5 Facebook Hack Yöntemi

Facebook hackleme yöntemlerini araştırmaya başlarsanız göreceksiniz ki bazı internet siteleri dolandırıcılarla dolu ya da bazıları hiç işe yaramayan yöntemler öneriyor. Bu nedenle Facebook hackleme yolları ararken onlarca farklı fikir arasında kaybolmak mümkün. Merak etmeyin, biz sizler için bu yöntemleri araştırıp en iyi 5 Facebook kırıcı yöntemi derledik.

1. Casus Yazılım Kullanarak Facebook Hackleme

Casus yazılımlar bir başkasının bilgilerine erişilmek istendiğinde en etkili yöntemlerdir. Kolayca karşınızdaki kişinin hesabına sızmanıza yararlar.

Piyasadaki birçok casus yazılımın arasından bizim en etkili gördüğümüz casus yazılım ise mSpy. mSpy, kullanılması oldukça kolay ve işe yarar bir Facebook kırıcı olduğundan mutlaka ilk tercihiniz olmalı.

mSpy sayesinde,

  1. Tüm mesajları görüntüleyebilir,

  2. Tüm grup konuşmalarını okuyabilir,

  3. Tüm mesajların zamanını görebilir,

  4. Herkesin profiline erişebilirsiniz.

Bu özellikler mSpy’ı en etkili Facebook hesabı hackleme yöntemi yapıyor. Kullanmaya başlamak için mSpy’ın internet sitesine girip üyelik oluşturmalı ve bir abonelik planı seçmelisiniz. Kurulum aşamalarını da takip ettikten sonra işiniz çok kolay!


2. Phishing Yöntemi ile Facebook Hacklemek

Phishing, günümüzde en çok kullanılan yöntemlerden bir tanesi. Hem teknik bilgi gerektirmediğinden hem de oldukça kolay olduğundan dolayı fazlasıyla tercih ediliyor. Phishing nedir diye soracak olursanız, Facebook giriş sayfasının kopyasını yaratmak diye tanımlayabiliriz. Bu yaratılan kopyaya hedef kişi Facebook giriş bilgilerini yazdığında onun şifresini öğrenmiş oluyorsunuz.

Yaratılan Facebook giriş sayfası kopyaları genellikle faceabook.com, faceebook.com gibi kişinin hata yapıp yazacağı ama fark etmeyeceği isimlere sahip oluyor. Siz de böyle bir Facebook kopyası yaratıp hesabını çalmak istediğiniz kişiye yönlendirebilirsiniz. Linki attığınız kişi tıkladığında sadece Facebook giriş sayfası göreceğinden şüphelenmeyecek ve kullanıcı adı ile şifresini yazacaktır. Siz de daha sonra elde ettiğiniz bu şifre ile onun hesabına rahatlıkla girebilirsiniz.

3. “Şifremi Unuttum” Özelliğini Kullanarak Hacklemek

Bu yöntem bahsettiğimiz tüm yöntemler içerisinde en basiti olabilir. Facebook giriş sayfasında hepimiz Şifremi Unuttum düğmesini görmüşüzdür. Normalde bu düğme şifremizi unuttuğumuzda hesabımızın şifresini e-posta yardımı ile sıfırlamamıza yarar. E-posta hesabımıza bir link gelir ve o linke tıkladığımızda kendimize yeni bir şifre belirlememizi ister. İşte, bu yöntemle başkasının Facebook hesabına girebilirsiniz.


Bunun için yapmanız gereken öncelikle Facebook giriş sayfasını açmak. Ardından Şifremi Unuttum kısmına tıklamalısınız. Hacklemek istediğiniz hesaba ait e-postayı girin ve sıfırlama linkinin gönderilmesini bekleyin. Bu yöntem için sızmak istediğiniz kişinin e-posta hesabının şifresine sahip olmalısınız. Hedef kişinin e-posta hesabını açın, şifresini sıfırlayın ve kendinize göre bir şey yapın. Bu sayede Facebook hesabını ele geçirmiş olacaksınız.

4. Sosyal Mühendislik Yöntemini Kullanarak Facebook Hacklemek

Sosyal mühendislik de Facebook hesabı hackleme işi ile uğraşanların oldukça fazla başvurduğu bir yöntem. Bu yöntem için yazılım bilgisi de gerekmediğinden işleri iyice kolaylaştırıyor. Basit olarak tanıtmamız gerekirse, sosyal mühendislik ele geçirmek istediğiniz hesabın sahibine dair bilgiler toplamanız anlamına geliyor. Lakabı, doğduğu yer, evcil hayvanının adı, en sevdiği meyve, en yakın arkadaşının adı gibi bilgiler o kişinin hesabına girmeye çalışırken Facebook tarafından sorulan güvenlik sorularını aşmanıza yarayabilir.

Facebook bir hesaba şifremi unuttum diyerek girmeye çalışıldığında bazı güvenlik soruları sorar. Karşınızdaki kişinin bilgilerini toplamak bu soruların cevaplarını size verecektir. Güvenlik soruları olmasa bile kişinin günlük hayatındaki bilgilerini incelemek size onun Facebook şifresini bile verebilir.

5. Keylogger Kullanarak Facebook Hesabı Hackleme

Keyloggerlar bir klavyedeki yazılan tüm kelimeleri kaydeden casus yazılımlardır. Bu yazılımlar sayesinde hedef cihazın klavyesinde yazdığı her şeyi öğrenebilirsiniz. Kiminle konuştuğu, neler dediği, ne alışkanlıkları olduğu gibi. Peki bir keylogger kullanmak Facebook hesabı hacklerken ne işimize yarayacak? Elbette şifreyi öğrenmek konusunda.


Hedef kişinin cihazına bir keylogger kurduktan sonra Facebook şifresini yazmasını bekleyin. Facebook’a giriş yapmasından sonra tüm giriş bilgilerini elinizde tutuyor olacaksınız. Bu sayede siz de kendi cihazınızdan onun Facebook hesabına girebilir, mesajlarını okuyabilir ve neler yaptığını gözlemleyebilirsiniz. Keyloggerlar bu açıdan oldukça işlevsel Facebook kırıcılardır. Kurulumu da oldukça kolay olduğundan dolayı sorunsuz bir şekilde işleminizi halledebilir ve Facebook hesabı gözlemlemeye başlayabilirsiniz.

Sonuç Olarak

Sonuç olarak gördük ki Facebook günümüzde neredeyse herkes tarafından kullanılan bir sosyal platform ve içerisinde hayatımıza dair birçok bilgi barındırıyor. Bir başkasının Facebook hesabına girerek bu bilgilere erişebiliriz. Facebook nasıl çalınır sorusunun da birçok yanıtı var fakat en etkilisi kesinlikle mSpy kullanmak. mSpy sayesinde kolaylıkla başka Facebook hesaplarına erişebileceksiniz.

125 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page