Bu Korkunç Görünüşlü, Kendi Kendini İten Bebek Arabası Düşündüğünüz Gibi Değil
top of page

Bu Korkunç Görünüşlü, Kendi Kendini İten Bebek Arabası Düşündüğünüz Gibi Değil

Endişelenmeyin, çocuğunuzla birlikte tek başına gitmeyecek.

Sokakta kimsenin itmediği bir bebek arabası fikri ürkütücü görünebilir , ancak Kanadalı bir girişim tam da bunu yapan bir çocuk arabası yarattı.


GlüxKind'in CES'te sergilenen Ella bebek arabası , çift elektrik motoru kurulumu ve ebeveynlerin eller serbest kalmasını sağlayan bir sensör sistemi ile donatılmıştır... bir nevi. Puset, içinde bir çocuk varken tek başına hareket etmeyecektir. Kendi kendine sürüş modu yalnızca puset boşken çalışır.


CES'ten daha fazlası

Herkesin Bahsettiği En Büyük 6 CES 2023 Getirisi

Uçan Bir Araba, Fütüristik Ekranlar ve Denizin Tesla'sı: Görülmesi Gereken CES'ten Önemli Noktalar

CES 2023'ün En İyileri: Bu Yıl İzlenecek 7 Çarpıcı Teknoloji Yeniliği

Ek olarak, bir kişinin bebek arabasının arkasından yürümesi gerekir. Sensörler orada birinin olduğunu algılamazsa, bebek arabası durur. Puseti çevreleyen sensörler ayrıca bisiklet veya araba gibi potansiyel engelleri "görebilir" ve ebeveynleri potansiyel tehlikelere karşı uyarır.



Bu çok yardımcı görünmese de, GlüxKind, modun çocukları huysuzlaştığında ve taşınması gerektiğinde ebeveynler için yararlı olabileceğini söylüyor çünkü bu, çocuk arabasının arkasında yürürken çocuğu tutmak için ellerini serbest bırakacaktır. Elektrikli çift motor, ebeveynler direksiyonu sürerken onlar için ağır kaldırma işlerini yaparak dik yokuşları tırmanmalarına da yardımcı olabilir.

Şirket, bebek arabasının şarj amacıyla değiştirilebilen pilinin yaklaşık sekiz saat itme gücü sağladığını ve tamamen şarj olmasının yaklaşık dört saat sürdüğünü söyledi. Çocuğunuzun uyumasını kolaylaştırmak için bebek arabasını ileri ve geri hareket ettiren bir sallanma modu ve yerleşik bir beyaz gürültü makinesi de vardır.



Ella, birçok premium bebek arabasına benzer bir görünüme sahiptir. Küçük bebekler için, çocuk büyüdükçe öne bakan bir koltukla değiştirilebilen bir beşik vardır. Yaklaşık 33 pound olan Ella, esas olarak motoru ve bataryası sayesinde bir bebek arabası için süper ağırdır. Çerçevesi kolayca katlanır, ancak muhtemelen bir SUV'un arkasına koyacağınız bir şey, bir kat merdiven taşımak değil.

Adil uyarı, tüm bu teknolojinin ağır bir bedeli var. Ella size 3.800$'a mal olacak, bu da en süper premium, motorsuz pusetlerin bile maliyetinin neredeyse iki katı . Ancak bu, bazı insanların onları satın almasını engellemedi. Şirket kısa süre önce talebi yeterince hızlı karşılayamayacağı korkusuyla ön siparişleri kesmek zorunda kaldı.

GlüxKind'in 100 bebek arabasından oluşan ilk serisi şu anda Vancouver, British Columbia'daki bir tesiste üretiliyor ve Temmuz ayında sevk edilmesi planlanıyor.

16 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page