top of page

A.N.T BİLGİ PAYLAŞIM

Herkese Açık·339 üye

Selamın Aleyküm öncelikle.

Kendimi biraz tanıtıyım, Bilgi & Öğrenme özgürlüğünü benimseyen İslam ve Türkiye Cumhuriyeti için, Elimden geleni yapa bilicek bir iradeyim.

SAS olmak istiyordum küçükken, Kifozum ve Çarpık bacak olunca birde 9. sınıf tekrar olunca işe verdiler go to sanayi, Dedim SAS üniversite istiyordum bu yalan oldu Orta okul diploması ile asker ola bilirdim, Ama dediğim gibi Elimden geleni en iyisini yapa bilecek bir iradeye sahibim nasıl Askerlerin en yeteneklileri SAS ise bende Siber Dünyada en yetenekli adamlardan olmak istiyorum. [Reel'de en yetenekli adamlar ola bilirim fakat eksi olarak başlamak kötü olur, Ama Siber dünya öyle değil, Aslında günümüz şartları bunu gerektiricek.]

Hacking konusunda bir bilgim yok, Ama nerden başlamak diye forum forum dolanıyordum hepimizin oldu sonuçta bu, En sonda buraya geldim, Kara Kutu kanalından ANT Üyesi olan adam ilgimi çekti Tebrik ediyorum onu eğer bunu okuyorsa, Diğer Hack grup & tim ler var ama ANT biraz daha cazip geldi, Yanlış anlaşılmayım öyle show falan yapmayı sevmem, Kısa ve öz kesmem gerekirse, Öğrendiklerimi bu grupta paylaşmak istiyorum, ctrl + v kombinasyonu değil, Evladınız olduğunu düşünün siz nasıl bisiklet sürmeyi ona öğreticekseniz bende bildiklerimi öğreticem, İllaki bilenler olucak. Üstüne araştırmamı yapıp paylaşmak istiyorum.. İyi geceler/günler.

ALLAHA EMANET OLUN.

Süleyman usta/ kurucu
Salih dursun

Hakkında

Gruba hoş geldiniz! Diğer üyelerle bağlantı kurabilir, günce...
bottom of page